• Zašto je Poklon kartica Arena Centra idealan poklon? 

  • Kartica je iskoristiva u više od 140 trgovina Arena Centra i Arena Parka!

  • Kartica se može kupiti na Info pultu Arena Centru – za gotovinu i bez dodatne naknade

  • Kartice se izdaju u apoenima 10€, 20€, 50€, 100€, 150€, što prema fiksnom tečaju konverzije odgovara protuvrijednosti 75.35 kn, 150.69 kn, 376.73 kn, 753.45 kn, 1,130.18.*

  • Kartice su prijatelji prirode jer su su izrađene od biorazgradivog materijala!

  Djelatnice info pulta koriste pauzu u razdoblju: 12:00 – 12:30 i 19:00 – 19:30. Molimo Vas za razumijevanje jer u navedenom periodu nije moguća kupnja i preuzimanje poklon kartica.

  Prilikom kupnje većeg broja poklon kartica potrebno je određeno vrijeme da se one aktiviraju i preuzmu, stoga Vas molimo za razumijevanje.

  • Fizičke osobe mogu kupiti poklon kartice u gotovinskom iznosu do 5.000 kuna, a što odgovara protuvrijednosti od 663.61 eura*.

  • Pravne osobe mogu kupiti poklon kartice u gotovinskom iznosu do 5.000 kuna, a što odgovara protuvrijednosti od 663.61 eura*.

  *Preračunato temeljem fiksnog tečaja konverzije kune u euro: 1 euro = 7,53450 kuna.

  Od 1. siječnja 2023. godine, svi preostali apoeni na poklon karticama izdanim u kunama automatski su konvertirani iz kuna u eure temeljem fiksnog tečaja konverzije koji iznosi 1 euro = 7,53450 kuna sukladno zakonu.

  DSC06393.jpg

 • Zahtjev za izdavanjem poklon kartice

  Zahtjev za izdavanje Poklon kartice Arena Centra

 • Izdavanje Poklon kartice Arena Centra za poslovne subjekte

  Poklon karticu za poslovne subjekte možete naručiti ispunjavanjem online zahtjeva.

  Zahtjev za izdavanje Poklon kartice Arena Centra

  Za narudžbe iznad 7.000 EUR, svi kupci moraju ispuniti dodatan obrazac za narudžbe velike vrijednosti.

 • Reaktivacija Poklon kartice Arena Centra

  Rok iskoristivosti poklon kartice jest 6 mjeseci od datuma aktivacije.
  Valjanost Vaše poklon kartice možete produžiti ispunjavanjem Obrasca za reaktivaciju poklon kartica.
  Stanje Vaše poklon kartice provjerite na info pultu Arena Centra ili ispunjavanjem Obrasca za reaktivaciju poklon kartica.

  Zbog unaprjeđenja sustava, svaka kartica izdana prije 1. listopada 2024. bit će deaktivirana na dan 1. listopada 2024. te ćete ju moći besplatno zamijeniti za novu poklon karticu na info pultu Arena Centra u roku od 6 mjeseci, odnosno najkasnije do 1. travnja 2025.. Nova poklon kartica bit će istog roka iskoristivosti kao i stara, a na nju će biti prenesena i sva sredstva preostala na staroj poklon kartici.

  Zahtjev za reaktivacijom Poklon kartice Arena Centra

 • Opća načela korištenja Arena Centar poklon kartice

  ARENA CENTAR POKLON KARTICOM (dalje: Kartica) možete izvršiti kupnju u trgovinama koje se nalaze u trgovačkom centru Arena Centar Zagreb, Vice Vukova 6, a koje u svom poslovanju prihvaćaju Karticu. Informacije o trgovinama koje prihvaćaju Karticu možete zatražiti na info-pultu Arena Centra ili provjeriti na web-stranici arenacentar.hr/poklon-kartica. Popis trgovina koje prihvaćaju Karticu podložan je promjenama bez prethodne obavijesti.

  Molimo Vas da ova Opća načela čuvate do isteka važenja Kartice, kao i priloženu potvrdu o izdavanju i aktivaciji Kartice.

  Kartica se može prenijeti na treću osobu bez ograničenja. Kartica se ne izdaje na ime, stoga je može koristiti njezin posjednik. Molimo Vas da uslijed prenošenja Kartice na treću osobu toj osobi uručite i ova Opća načela te potvrdu o izdavanju i aktivaciji. Izdavatelj Kartice nije dužan provjeravati identitet posjednika Kartice i nije odgovoran za bilo kakve zloupotrebe Kartice.

  Aktivacijom ili korištenjem Kartice podrazumijeva se da je posjednik Kartice upoznat s ovim Općim načelima, te da u potpunosti razumije i prihvaća opisane uvjete korištenja Kartice.

  Posjednik Kartice odgovoran je za korištenje i sigurno čuvanje Kartice. Izdavatelj Kartice neće biti odgovoran niti će izvršiti zamjenu Kartice u slučaju krađe, gubitka ili oštećenja Kartice.

  Izdavatelj Kartice ne preuzima odgovornost za isporuku kupljene robe ili usluga korištenjem Kartice ili za materijalne i pravne nedostatke kupljene robe i usluga, niti za valjanost informacija koje posjednik Kartice dobije od trećih osoba.

  Novčani iznos izražen u eurima, a pohranjen na Kartici jednak je primljenoj novčanoj vrijednosti kod aktivacije Kartice te je naznačen na Kartici. Novčani iznos (limit) Kartice je nepromjenjiv stoga naknadno pohranjivanje novčanih iznosa na Karticu nije dopušteno. Kartica se ne može zamijeniti za novac niti je moguće dobiti u novcu razliku do preostalog limita na Kartici.

  Kartica se može iskoristiti do iznosa limita i u roku od šest mjeseci od datuma aktivacije kartice. Kartica se aktivira u trenutku kupnje kartice na Info pultu Arena Centra. Svakim korištenjem Kartice raspoloživi limit se umanjuje za iznos transakcije uslijed korištenja Kartice. Stanje preostalog limita će biti naznačeno na potvrdi nakon svakog korištenja Kartice. Stanje limita Kartice možete provjeriti i na Arena Centar info-pultu.

  Iznimno, sve kartice izdane prije 1. listopada 2024. bit će deaktivirane na dan 1. listopada 2024. te ih od tog dana neće biti moguće koristiti. Korisnici koji imaju preostala sredstva na deaktiviranim poklon karticama mogu svoju neaktivnu karticu besplatno zamijeniti za novu poklon karticu na info pultu Arena Centra u roku od šest mjeseci, odnosno najkasnije do 1. travnja 2025.. Na novu poklon karticu biti će prenesena sva sredstva preostala na staroj poklon kartici u trenutku zamjene, a nova poklon kartica bit će istog roka iskoristivosti kao i stara.

  U slučaju, da je limit na Kartici manji nego što je iznos cjelokupne kupnje, potrebno je doplatiti razliku do vrijednosti kupljene robe ili usluge. U slučaju, da je limit na Kartici veći nego što je iznos cjelokupne kupnje, s Kartice se oduzima iznos kojeg želite potrošiti, a razliku možete potrošiti do datuma isteka valjanosti Kartice. Karticom nije moguća kupnja na rate.

  Nakon isteka posljednjeg dana važenja Kartice, Kartica će biti poništena te se više ne može obnoviti, ne može se koristiti za kupnju neovisno o raspoloživom stanju limita, niti se može tražiti povrat novca za preostali iznos limita na Kartici. Posjednik Kartice je dužan voditi računa o datumu isteka Kartice.

  Za Vaše prigovore ili reklamacije povezane s korištenjem Kartice, molimo da se obratite na info-pult Arena Centra. Izdavatelj i vlasnik Kartice je društvo Arena Center Zagreb d.o.o., Vice Vukova 6, Zagreb, OIB 83997642580.

 • Trgovine u kojima se poklon kartica može koristiti:

Idi na odjeljak