• AMBASADORI PRIRODE

   Arena Centar u suradnji s  Dječjim kreativnim centrom DOKKICA pokrenuo je projekt Ambasadori prirode. Ovaj projekt naslanja se na ciljeve održivog razvoja kojim se želi ostvariti snažniji utjecaj u zajednici vezan uz promicanje vrijednosti prirode, okoliša i zdravlja. Osnova zajedničke suradnje temelji se na projektu Dječjeg kreativnog centra DOKKICA Junaci prirode.

  • ODRŽIVI RAZVOJ

   Na naše programe društveno odgovornog poslovanja gledamo kao sastavni dio naših poslovnih ciljeva gdje je društvena komponenta jednako važna kao i ekonomska. Na taj način pokušavamo vratiti zajednici čiji smo dio te unaprijediti društvo u kojem djelujemo kroz društvene, ekonomske i ekološke projekte.

  • EDUKACIJA

  • NAŠI ZAKUPCI

   Arena Centar broji preko 200 trgovina i usluga, a donosimo samo neke od projekata društveno odgovornog poslovanja naših zakupaca!

  • DONACIJE

   Uz veliku ekološku orijentiranost u poslovanju i održivom razvoju, ne izostavljamo i one ranjive, potrebite, skupine društva te nastojimo im u što većoj mjeri biti potpora i pomoć.

   Nastojimo biti odgovoran dio zajednice, što su prepoznali i naši posjetitelji. Sretni smo i ponosni što smo imali priliku vratiti zajednici ljubav i povjerenje koje nam poklanja. Njihova nam je podrška i omogućila da tijekom svih ovih godina podržimo rad različitih udruga, zdravstvenih i humanitarnih organizacija, škola i vrtića. Arena Centar je do sada donirao različite organizacije, udruge te edukativne ustanove – UNICEF, Polikliniku Suvag, Caritas zagrebačke nadbiskupije,  Osnovnu školu Savski Gaj, Osnovnu školu Milan Lang, Osnovnu školu Rudeš, Dječji vrtić Bukovac, Dječji kreativni centar DOKKICA. Uvijek nastojimo brinuti za one kojima je to najpotrebnije, pa je tako Arena Centar donirao mobilnu kućicu obitelji iz Petrinje čiji je dom uništen.

  • DOBRI SUSJEDI

   Uvijek nastojimo slušati lokalnu zajednicu, doprinijeti okolini u što većoj mjeri i biti aktivni član zajednice. Tako je Arena Centar na inicijativu prvih susjeda zasadio drvored uz ulicu Jaruščica, sa stražnje strane Arena Centra!
   Za najmlađe posjetitelje i susjede ispred Arena Centra nalazi se dječji parkić koji je prilagođen djeci s teškoćama, dok za one koji vole biciklirati na ulazima u centar je 5 stanica za bicikle, te i stanica za sustav javnih bicikala.

  • MEDIJI O NAŠIM PROGRAMIMA

   Ekološko i društveno odgovorno djelovanje prepoznato je od strane medija:

   Kako Arena Centar čuva okoliš!

   Arena Centar – predvodnik u odgovornosti prema zajednici