• Arena Centar advent
 • NAJ advent čeka te u Arena Centru! 🌟

  Pripremili smo ti najčarobniju priču koju jednostavno moraš osjetiti.

  NAJ UGOĐAJ I DEKORACIJE
  Prava blagdanska čarolija vidljiva je u svakom kutku, a NAJ trenutke moći ćeš doživjeti u posebno ukrašenom zvjezdanom vrtu ispred Arena Centra ✨ Djelić adventske atmosfere pogledaj u galeriji ispod.

  Foto kutke možeš pronaći i unutar centra! Na prvom katu sjedni na mjesec i pofotkaj se, a na trgu Dalmacija zakorači u božićni šator gdje je fenomenalan 360 photobooth!

  ADVENTSKO KOLO SREĆE
  Odigraj naše Adventsko kolo sreće na kojem darujemo nagrade uz kupnju iznad 100 eura! Kolo sreće nalazi se ispred Interspara, a svako polje je dobitno!*
  Zavrti kolo sreće jer možeš osvojiti poklon karticu, tablet, šalicu ili još mnoštvo drugih nagrada 😉

  Radno vrijeme:

  ponedjeljak - petak 12-19h

  subota - nedjelja 10-20h

  DJED BOŽIĆNJAK
  Od 7.12.. svakog dana za najmlađe tu je Djed Božićnjak s pomoćnicima (i slatkišima 😉), ali i Sveti Nikola koji je u centru 6.12.! Uhvati najbolju fotku s Djedicom uz sobove ili u njegovim ogromnim saonicama!
  Svakog dana, sve do Badnjaka, Djed Božićnjak očekuje te u Arena Centru prema rasporedu**:

  Santa schedule.PNG

  ALU RADIONICE
  Ovaj mjesec, Akademija likovne umjetnosti pripremila je mnoštvo kreativnih radionica za djecu i odrasle 🎨. Dođi na radionicu, nauči nešto novo i pobudi kreativca u sebi! Raspored radionica pogledaj ovdje.
  U otvoreni atelje Akademije likovnih umjetnosti (1. kat preko puta trgovine Intersport) možeš svratiti u bilo koje doba i pogledati umjetnička djela i rad studenata.

  DSC06274.jpgDSC06263.jpgDSC06283.jpgDSC06282.jpgArenaCentar_dekoracija_virage-18.jpgDSC06236.jpgDSC06216.jpgDSC06243.jpgDSC06252.jpg

  *broj nagrada je ograničen

  ** Raspored Djeda Božićnjaka podložan je promjenama ovisno vremenskim prilikama